iPhone reparatie Hoorn

Is uw iPhone kapot? En bent u daarom opzoek naar iphone reparatie Hoorn? U kunt uw smartphone namelijk ook laten repareren door de experts van Cupair. Zelfs als u denkt dat uw smartphone niet meer te redden is, bent u welkom in onze winkel. De kans is namelijk groot dat wij uw telefoon toch nog kunnen repareren.

Voor oude en nieuwe iPhones

Het maakt niet uit wat voor iPhone u gebruikt. Wij kunnen gloednieuwe telefoons repareren, maar ook de oudere iPhones zijn in goede handen bij onze experts. Heeft u bijvoorbeeld een iPhone 6 die u al vele jaren met veel plezier gebruikt? Dan hoef u het toestel niet te vervangen als deze kapot is. De experts van Cupair kunnen uw iPhone 6 namelijk gewoon repareren, voor een lage prijs.

Alle soorten reparaties

Is het beeldscherm van uw telefoon beschadigd? Dan bent u welkom in onze winkel. Werkt de accu van uw telefoon niet meer goed? Ook dan kunt u naar Cupair komen voor een reparatie. En kunt u uw telefoon niet meer opladen? Dan is het oplaadstation kapot. Ook hier kan Cupair iets aan doen. Wij kunnen alle soorten reparaties uitvoeren en doen dit altijd op hoog niveau.

Goed om te weten: Cupair repareert ook iPads en vele andere merken. Niet alleen voor een iPhone reparatie, maar ook voor een iPad reparatie of andere smartphone merken o.a. Samsung, Huawei, Nokia bent u bij ons aan het juiste adres.

Direct een afspraak maken

Is uw iPhone kapot? Maak dan een afspraak bij Cupair en uw telefoon wordt in een mum van tijd gerepareerd. Op onze website kunt u precies zien welke reparaties wij aanbieden. Zoek de reparatie die u nodig heeft en u kunt direct een afspraak maken. Al op de korte termijn ontvangen wij u graag in onze winkel.

Volg ons via Facebook

iPhone reparatie Hoorn

iPhone reparatie Hoorn

Contact formulier